ENEKS Endüstriyel Mutfak

BİZ KİMİZ ?
2018 Başında Kıbrısta  kurulan firmamız  yeni kurulmuş olmasına karşın deneyimli kadrosu ve geniş referans ağıyla hızlı bir büyüme grafiği çizmektedir. Kısa sürede oluşturduğumuz portföyümüz içerisinde bir çok çözüm alternatiflerini de barındırmaktayız. Müşterilerimizle oluşturmuş olduğumuz ikili ilişkilerin vermiş olduğu güven ve dostluk sayesinde günden güne hizmet ağını ve portföyünü genişleten firmamız bölgesinde daha iyi ve daha mükemmelle doğru yol almaktadır.

VİZYONUMUZ
İçinde yaşadığımız çağın gerektirdiği mekansal ve zamansal dönüşümleri doğru tahlil ederek, en yetkin çözümleri müşterilerimizle paylaşmak; kaliteli, özgün ve üretken yaratıcılıkla pozitif bakış açısını ön planda tutarak, siz müşterilerimize sınırı hayalleriniz kadar geniş, etkin, verimli, üretken bir hizmet alanı ve sektörel dönüşüm sağlayabilmektir.

MİSYONUMUZ
Yaratıcı serüvenimize ve gelişmiş dinamik-teknik alt yapımıza dayanan güvenle, müşterilerimizin sektörel alanda yaşadıkları her türlü probleme etkin ve hızlı çözümler üretmek, interaktif bir enformasyon desteği ile pazarın ihtiyaçlarını siz müşterilerimiz için en iyi şekilde karşılamak ve sizleri hak ettiğiniz yere taşımada etkin çözüm ortağınız olmaktır.